PIZZA PITTA WAREGEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pitta Waregem. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2024 om 21:00 Eten was oké. Er ontbraken een aantal dingen bij onze bestelling.... Extra friet bij de pitta, en die was niet aanwezig. Friet met saus, maar de saus ontbrak,, enz..
12 feb 2024 om 15:54 We moesten heel lang wachten op onze bestelling. Ik vroeg alleen sla op mijn durum, maar toch lagen er wortels en tomaten op. Ook betaalde ik bij voor kaas. Jammer genoeg geen kaas te bespeuren. Onze bestelling was ook niet meer warm bij aankomst.
2 feb 2024 om 21:15 Was heel lekker. Beetje koud al. Maar is ook een redelijke afstand van Waregem naar Harelbeke. Het lookbrood is gewoon mega lekker!!!
31 jan 2024 om 17:15 Veel te lang en te weinig saus en het was niet lekker
31 jan 2024 om 6:05 Ik had mijn bestelling besteld voor levering 19h30. Ze waren er 18h30. Koude pitta moeten eten. Dat ze het tijdstip controleren dat de klant wil
29 jan 2024 om 21:41 Lekker eten en zeer goede bezorging, alsook zeer vriendelijk personeel. Vlotte bestelling met een goed contact. Zeker voor herhaling vatbaar.
29 jan 2024 om 4:38 Snel en lekker
26 jan 2024 om 0:52 Top pitta en supervriendelijke service voor herhaling vatbaar
24 jan 2024 om 13:53 Mauvais, elle manque des choses que j’ai payé
21 jan 2024 om 9:04 Levering zou tussen 35-50min zijn, uiteindelijk na 1u30 geleverd.. pizza taai(niet vers), kapsalon mix besteld maar geen kip te bespeuren. Kaas was ook niet lekker van de kapsalon. Zeker NIET voor herhaling vatbaar
15 jan 2024 om 22:32 lekker snel en vriendelijk ! niet de eerste keer dat ik hier bestel en ook niet de laatste.
12 jan 2024 om 7:23 Hadden gevraagd om 19u30 de bestelling te leveren deze werd om 18u al geleverd met het gevolg dat we niet konden eten en we het mochten weg gooien aangezien we nog weg moesten vandaar we vroegen om deze pas om 19u30 te leveren