PIZZA PITTA WAREGEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pitta Waregem. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 21:00 Levertijd ok. Waren helaas de frieten bij de pita vergeten.
30 apr 2024 om 20:20 Koud . Stoere kip .teveel salade en niet genoeg vlees
29 apr 2024 om 19:40 Top top inorde, aanrader! Binnen 15min geleverd.
23 apr 2024 om 16:57 Beste , is nu de 2 de keer dat ik bestel bij jullie . Opnieuw schotel mix gekregen zonder kip ! En opnieuw geen drank bij geleverd!
21 apr 2024 om 19:27 Koud, frieten ontbraken, gebeld maar arrogant gedrag terug ' jawel die zitten erbij ' ewel zal ik dat wel beter kunnen zien dan die aan de telefoon zeker? Bon, niet hier bestellen is de boodschap!
7 apr 2024 om 22:16 Kapsalon kon iets warmer,geen optie gezien voor met of zonder/selectie groenten.Half uur bezorging was ok.Eten was beter dan de vorige keren dat ik besteld heb.
5 apr 2024 om 23:38 Bestelling niet correct ..... groot en klein niet zoals besteld ..... saus vergeten.....
31 mrt 2024 om 20:54 Het was niet meer warm
30 mrt 2024 om 9:56 Eten was koud, dürum zonder groentjes gevraagd, uiteraard alle groentjes erop Bezorger belt aan en op diezelfde moment al een arogante onbeleefde telefoon krijgen dat de bezorger voor de deur staat. Gemeld en reactie: het is druk. Bestel hier n
30 mrt 2024 om 7:10 Niet wat ik besteld had. Weinig voor de prijs die je betaald. En niet warm geleverd.
29 mrt 2024 om 20:02 Super lecker !!!!...... und schnell geliefert
18 mrt 2024 om 10:40 Durum met pitta vlees gehad ipv kip